Koelkast reparatie

Attema Witgoedservice is het vertrouwde adres voor een koelkast reparatie in de gehele regio Zuid-Holland. Onze vakkundige monteurs staan 24 uur per dag voor u klaar! Een koelkast heeft u natuurlijk elke dag nodig, dus het is van belang dat die snel wordt gerepareerd. Bij ons bent u verzekerd van een snelle service: binnen 1 dag komt er een witgoedmonteur bij u op locatie om de koelkast te maken. Naast koelkasten kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten witgoed reparatie, zoals vaatwassers, wasmachines en drogers. Wij repareren zowel vrijstaande apparatuur als ingebouwde koelkasten van allerlei merken.

Koelkast laten maken door Attema Witgoedservice

Heeft uw koelkast het begeven? Neem dan eenvoudig contact met ons op voor een koelkast reparatie in de regio Zuid-Holland. Door onze jarenlange ervaring als witgoedspecialist is Attema Witgoedservice de juiste keus voor u. Zo kenmerken wij ons door:

  • Scherpe tarieven
  • Vakkundige monteurs
  • Garantie na herstel
  • Reparatie voor particulieren en bedrijven

Wij hebben geen winkel, waardoor we de kosten laag kunnen houden en u aantrekkelijke tarieven bieden. Onze monteurs gaan altijd deskundig te werk en hebben veel ervaring, zodat we u snel en nauwkeurig kunnen helpen. Dit zorgt ervoor dat uw koelkast het binnen 1 dag weer doet. Mocht het niet te repareren zijn, of de reparatie is te duur, dan beschikken we nog over een assortiment met nieuwe koelkasten. Voor al onze witgoed reparaties geldt dat we u een garantie na herstel bieden. Tot slot kunnen zowel particulieren als bedrijven ons bellen voor een koelkast reparatie.

Maak direct een afspraak met onze koelkastmonteur

Wij begrijpen dat u een kapotte koelkast zo snel mogelijk wilt laten repareren. Daarom komen wij graag bij u thuis langs om dit voor u te regelen. Wilt u meer informatie, of direct een afspraak maken met een koelkastmonteur? Neem dan gerust contact met ons op! Bel ons op het telefoonnummer van de regio waar u woont, of vul ons contactformulier in.