Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Witgoed reparatie: Attema Witgoedservice

Wij zijn een witgoed reparatie bedrijf dat al 35 jaar gespecialiseerd is in witgoed. U kunt bij ons terecht voor de reparatie van wasmachines, drogers, vaatwassers en koelkasten. Is het witgoed niet te repareren, of is de reparatie te duur? Geen probleem! Wij beschikken tevens over een uitgebreid assortiment aan nieuwe witgoedapparatuur: zowel vrijstaande- als inbouw apparatuur. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres. Bovendien hebben onze deskundige monteurs ervaring met de meest uiteenlopende merken, wat betekent dat wij alle merken repareren.

Witgoed service in de regio Zuid-Holland

Woont u in Zuid-Holland, en bent u op zoek naar een witgoed reparatie bedrijf? Neem dan contact op met Attema Witgoedservice! Van Leiden en Rotterdam, tot Zoetermeer, Den Haag en alle plaatsen die daar in de buurt liggen: onze witgoedmonteurs zorgen ervoor dat uw witgoed zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Wij werken met een 24-uurs service, waardoor u verzekerd bent van een snelle reparatie. Daarnaast profiteert u van onze scherpe prijzen, omdat we geen winkel hebben en de kosten dus laag kunnen houden.

Profiteer van onze voordelen

Voor diverse storingen in uw witgoed komen wij graag bij u langs. Of uw koelkast of vaatwasser nu kapot is, of dat uw wasmachine of droger het begeven heeft, wij lossen het voor u op! Wij begrijpen dat het nooit goed uitkomt en dat u zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Bij Attema Witgoedservice is dat zeker het geval. Ervaar onze voordelen:

  • Binnen 1 dag een vakkundige witgoedmonteur bij u op locatie
  • Meer dan 35 jaar ervaring in witgoed reparatie
  • Garantie na reparatie
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Uitstekende service

Door onze jarenlange ervaring kunnen we u een snelle reparatie garanderen. Bel ons vandaag nog, en er komt binnen 24 uur een witgoedmonteur bij u thuis! Vul het contactformulier in, of bekijk aan de rechterkant al onze telefoonnummers per regio en neem contact met ons op!