Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Attema witgoedservice
Uw specialist op gebied van witgoed reparatie

U kunt ook bij ons terecht voor inbouw en nieuwe apparatuur!

  • Garantie na reparatie
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Uitstekende service

Uw witgoedspecialist

Wij zijn een witgoed reparatie bedrijf dat al 35 jaar gespecialiseerd is in witgoed. 
U kunt bij ons terecht voor de reparatie van wasmachines, drogers, vaatwassers en koelkasten. Is het witgoed niet te repareren, of is de reparatie te duur? Geen probleem! Wij beschikken tevens over een uitgebreid assortiment aan nieuwe witgoedapparatuur: zowel vrijstaande- als inbouw apparatuur. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres. Bovendien hebben onze deskundige monteurs ervaring met de meest uiteenlopende merken, wat betekent dat wij alle merken repareren.

Bekijk ons witgoed assortiment


Let op: Welke maatregelen neemt Attema Witgoedservice in verband met het Corona virus voordat wij bij u langskomen. Ga dan naar onze pagina Maatregelen corona virus

Neem contact met ons op! Bij een van onze vestigingen bij u in de buurt

Wij bieden onze service altijd binnen 1 dag aan, of het nou gaat om reparatie, advies, inbouw, aansluiten of verwijderen.

Neem contact met ons op

Ons assortiment

Wasmachine

Wasdroger

Vaatwasser

Koelkast

Kies voor Attema witgoedservice

Profiteer van onze voordelen
Voor diverse storingen in uw witgoed komen wij graag bij u langs. Of uw koelkast of vaatwasser nu kapot is, of dat uw wasmachine of droger het begeven heeft, wij lossen het voor u op! Wij begrijpen dat het nooit goed uitkomt en dat u zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Bij Attema Witgoedservice is dat zeker het geval. 

Door onze jarenlange ervaring kunnen we u een snelle reparatie garanderen. Bel ons vandaag nog, en er komt binnen 24 uur een witgoedmonteur bij u thuis! Vul het contactformulier in, of bekijk aan de rechterkant al onze telefoonnummers per regio en neem contact met ons op!


Onze voordelen :

  • Binnen 1 dag een vakkundige witgoedmonteur bij u op locatie
  • Meer dan 35 jaar ervaring in witgoed reparatie
  • Garantie na reparatie
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Uitstekende service

Vraag een reparatie aan