Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Hieronder treft u de verschillende veel voorkomende problemen en foutcodes. Elke storing moet zorgvuldig geïnspecteerd worden om het eventuele behoud van uw machine te waarborgen.

Veel voorkomende storingen 

Vaatwasser

  • Vaatwasser pompt niet af (blijft water instaan): Dit kan voorkomen door een verstopte pomp door glas of vuil wat achter blijft. Bij dit probleem kunt u de machine niet langer gebruiken. De pomp is verstopt en kan ontstopt worden of de pomp dient in zijn geheel vervangen te worden.
  • Vaatwasser wordt niet warm of is niet droog aan het einde van het programma: Dit kan voorkomen door een defect warmte element, fout in besturingssysteem of een verstopping (technische storing). De vaatwasser dient ontstopt te worden of het warmte element dient vervangen te worden.
  • Lekkage vaatwasser: Dit kan voorkomen door dat de vaatwasser te vol loopt of door defect in de rubbers of pakking. De vaatwasser dient nagelopen te worden op de exacte oorzaak hierbij wordt de niveau meting vervangen of er worden nieuwe rubbers aangebracht.

wasmachine

  • wasmachine pompt niet af (blijft water instaan): Dit kan voorkomen door een verstopte pomp door vuil wat achter blijft. Bij dit probleem kunt u de machine niet langer gebruiken. De pomp is verstopt en kan ontstopt worden door het filter te reinigen of de pomp dient in zijn geheel vervangen te worden.
  • Lekkage wasmachine: Dit kan voorkomen door een scheur in het manchet of leidingwerk. De wasmachine dient nagelopen te worden op de exacte oorzaak dit kan zijn dat de zeepbak gereinigd moet worden, manchet of afvoerslang vervangen dient te worden.