Koelkast reparatie Leiden

Een kapotte koelkast is iets wat u zo snel mogelijk weer gerepareerd wilt hebben. Bent u op zoek naar de juiste persoon van Attema Witgoedservice die u hiermee kan helpen? Wanneer u belt naar 06 - 511 26 644, krijgt u direct iemand aan de telefoon voor de regio van Leiden. Maak een afspraak met een van onze deskundige monteurs en wij zijn binnen 24 uur bij u thuis voor uw koelkast reparatie in Rotterdam. Woont u niet in Leiden zelf, maar in een andere plaats dichtbij? Ook dan kunt u gerust een  afspraak maken, aangezien we door heel Zuid-Holland werken. Dankzij onze 24 uurs service kunnen we u een snelle reparatie garanderen!

Wat is er precies met uw koelkast aan de hand?

Wanneer u het exacte probleem van uw koelkast niet weet, dan zoeken onze vakmonteurs dat natuurlijk graag voor u uit. Dit zijn veelvoorkomende problemen bij een defecte koelkast:

  • De koelkast maakt een raar geluid
  • De koelkast koelt simpelweg niet meer
  • Er ligt water in de koelkast
  • Het vriesvak is ontdooid

Is het lastig om de oorzaak van uw kapotte koelkast te achterhalen? Controleer dan eerst de stroomvoorziening om dat in ieder geval uit te sluiten. Wanneer u de koelkast op een ander stopcontact aansluit dat wel werkt, dan komt u erachter of het probleem wel echt bij de koelkast zelf ligt. Gaat u zelf op onderzoek uit? Vergeet dan niet het stroom eraf te halen. Mocht u het probleem niet zelf kunnen oplossen, schakel dan een professional in. Binnen 24 uur is er al een monteur bij u aanwezig voor een koelkast reparatie in Leiden!

Garantie na herstel op al het witgoed

Aangezien we geen fysieke winkel hebben, zijn we in staat om de kosten laag te houden. Dit betekent dat u van onze scherpe prijzen kunt profiteren! Voor al onze koelkasten,  wasdrogers, wasmachines en vaatwassers geldt dat we u garantie na herstel bieden. Mocht het niet mogelijk zijn om uw koelkast te repareren, dan kunt u altijd nog een kijkje nemen tussen onze nieuwe koelkasten van allerlei merken. Vul ons contactformulier in of bel direct naar 06 - 511 26 644 voor een witgoedmonteur in Leiden.

leiden