Koelkast reparatie Rotterdam

Een defecte koelkast wilt u uiteraard het liefst zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Wanneer u ons belt op 010 - 465 06 46 krijgt u direct de juiste persoon aan de telefoon voor de regio Rotterdam. U kunt dan ook meteen een afspraak maken met een van onze vakmonteurs. Binnen 24 uur zijn wij bij u op locatie voor een koelkast reparatie in Rotterdam. We werken door heel Zuid-Holland, dus u kunt ook een afspraak maken wanneer u in een andere plaats in deze regio woont. We bieden u een snelle reparatie dankzij onze 24-uurs service!

De oorzaak van uw kapotte koelkast

Wanneer uw koelkast kapot is, kunnen er natuurlijk verschillende dingen aan de hand zijn:

  • De koelkast koelt niet meer
  • Het vriesvak ontdooit
  • De koelkast maakt een vreemd geluid
  • Er ligt water onderin de koelkast

Werkt uw koelkast niet meer goed en kunt u de oorzaak zelf niet vinden? Wij raden aan om als eerste de stroomvoorziening te checken. Dan kunt u dat in ieder geval uitsluiten. Sluit de koelkast aan op een ander stopcontact dat wel werkt, en u komt er direct achter of het probleem bij de koelkast zelf ligt. Voordat u vervolgens zelf op onderzoek uitgaat, dient u het stroom eraf te halen. Kunt u het probleem zelf niet oplossen en heeft u een professional nodig? Onze monteurs staan binnen 24 uur al bij u op de stoep voor een koelkast reparatie in Rotterdam!

Koelkast laten repareren door Attema Witgoedservice

We bieden u scherpe tarieven, omdat we geen fysieke winkel hebben. Hierdoor kunnen we de kosten laag houden, en kunt u daarvan profiteren! Onze deskundige monteurs hebben veel ervaring, wat ervoor zorgt dat we u zo snel en nauwkeurig mogelijk kunnen helpen. Voor alle koelkasten, vaatwassers, drogers en wasmachines geldt dat we u garantie na herstel bieden. Mocht het zo zijn dat we uw koelkast niet kunnen repareren, of dat de reparatie te duur is, dan bieden we u nog een andere oplossing. We beschikken namelijk over een aanbod met nieuwe koelkasten van diverse merken.

Zowel bedrijven als particulieren kunnen contact met ons opnemen voor een koelkast reparatie in Rotterdam. Vul gerust ons contactformulier in of bel direct naar 010 - 465 06 46 voor een witgoedmonteur in Rotterdam.

rotterdam