Koelkast reparatie in Zoetermeer

Een kapotte koelkast moet eigenlijk zo snel mogelijk worden gerepareerd. Anders bestaat uiteraard het gevaar dat u voedsel moet weggooien, en dat u tijdelijk geen voedsel gekoeld kunt houden. Het zoeken naar een vervangende oplossing kan erg vervelend en duur zijn. Attema Witgoedservice helpt u graag wanneer u een probleem heeft met uw koelkast, dat snel moet worden opgelost. Al binnen 24 uur kan een monteur van ons ter plaatse zijn. Wij werken in de regio Zuid-Holland, waardoor het geen enkel probleem is om ons in te schakelen voor professionele koelkast reparatie in Zoetermeer.

Welke problemen kunnen er ontstaan?

Wanneer belt u Attema Witgoedservice? Onder andere als u een van de volgende problemen heeft:

  • De koelkast blijft niet koel
  • Er komt een vreemd geluid uit de koelkast
  • U vindt water onderin de koelkast
  • Het ingebouwde vriesvak ontdooit

We kunnen ons goed voorstellen dat u zelf de oorzaak hiervan niet kunt vinden of bepalen. Daarom helpen wij u graag! Bel voor een afspraak naar 070 - 324 24 24 en u krijgt direct een monteur aan de lijn. Deze vertelt u wanneer hij kan komen voor de koelkast reparatie in Zoetermeer.

Lage tarieven en altijd garantie

Na de vakkundige reparatie van Attema Witgoedservice moet u direct weer gebruik kunnen maken van uw koelkast. Omdat we geen fysieke winkel hebben, kunnen we lage kosten aan u doorberekenen en profiteert u dus van aantrekkelijke tarieven. Bovendien krijgt u ook garantie als we bij u zijn geweest voor koelkast reparatie in Zoetermeer. Mocht de koelkast niet gerepareerd kunnen worden, of de reparatie wordt te duur, dan kunnen we u ook een andere oplossing bieden. We bieden namelijk ook een aantal nieuwe koelkasten van diverse merken. Bent u particulier of ondernemer, en heeft u een koelkast staan die reparatie nodig heeft? Bel ons dan op of vul het contactformulier in.

zoetermeer