Wasdroger reparatie Leiden

Functioneert uw wasdroger niet naar behoren, of maakt deze rare geluiden wanneer hij aanstaat? Dan is de kans groot dat er van binnen een defect is ontstaan. Gelukkig hoeft niet niet direct te betekenen dat u een nieuwe droger hoeft aan te schaffen. De monteurs van Attema Witgoedservice hebben de kennis en ervaring in huis om het probleem snel te ontdekken en direct de juiste oplossing te bieden. Wij zijn daarbij niet gebonden aan specifieke merken of winkels: we komen graag bij u thuis om uw wasdroger te repareren. Omdat we werkzaam zijn in de regio Zuid-Holland, is het voor ons geen enkel probleem om u te helpen met wasdroger reparatie in Leiden.

Welke problemen komen wij vaak tegen?

Als professionele witgoedservice is er eigenlijk geen probleem dat wij nog nooit zijn tegengekomen. In de meeste gevallen is er sprake van:

  • een droger die vreemde geluiden maakt
  • het lekken van water uit de droger
  • een droger die niet meer verwarmt
  • een droogtrommel die niet meer draait

Het kan zo zijn dat het drogen hierdoor veel langer duurt. En misschien doet uw wasdroger het zelfs helemaal niet meer! Schrijf het apparaat echter nog niet af, want soms kan een relatief kleine reparatie of aanpassing ervoor zorgen dat u de wasdroger gewoon weer kunt gebruiken. Met meer dan 35 jaar ervaring in het vak zien onze monteurs direct waar het probleem zit en of dat gemaakt kan worden. Wasdroger reparatie in Leiden zal in bijna alle gevallen de juiste oplossing zijn, omdat u dan veel goedkoper uit bent dan wanneer u een nieuwe wasdroger moet kopen.

Kies voor professionele reparatie en de beste service

We zorgen er altijd voor dat uw wasdroger reparatie in Leiden zo snel mogelijk kan worden uitgevoerd. U kunt altijd gebruikmaken van onze 24-uur service, zodat u nooit lang zonder werkende wasdroger hoeft te zitten. Het enige wat u hoeft te doen is bellen naar 06 - 511 26 644, of een afspraak maken via het contactformulier. U kunt dan direct een afspraak maken met de monteur. Daarnaast profiteert u altijd van aantrekkelijke tarieven en een garantie na de reparatie.

leiden