Wasdroger reparatie Rotterdam

Is uw wasdroger kapot? Balen! Maar dat betekent niet dat u direct een nieuwe droger moet kopen. Een goed alternatief is om onze monteurs er naar te laten kijken. Zij hebben de afgelopen jaren al zoveel drogers gerepareerd, dat de kans groot is dat die van u ook weer kan worden gemaakt. Waar u uw wasdroger ook heeft gekocht, wij repareren alle witgoed merken en lossen het probleem graag op bij u op locatie. We zijn werkzaam in de regio Zuid-Holland, dus voor een wasdroger reparatie in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat is er defect aan uw wasdroger?

Er kunnen verschillende dingen aan een wasdroger kapot gaan, waaronder het volgende:

  • De droogtrommel draait niet meer
  • De droger maakt vreemde geluiden
  • Er lekt water
  • Het drogen duurt heel lang

Al deze problemen kunnen onze monteurs voor u oplossen, zodat u uw droger zo snel mogelijk weer kunt gebruiken! Ook al staat het defect van uw wasdroger er niet bij, wij komen graag bij u thuis voor een wasdroger reparatie in Rotterdam. Dus ook als uw droger niet meer verwarmt, of helemaal niet meer werkt. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in het repareren van witgoed, en onze deskundige monteurs kunnen voor u alle soorten wasdroger merken repareren.

Snelle reparatie met garantie

Dankzij onze 24-uurs service bent u verzekerd van een snelle reparatie. Heeft u een wasdroger reparatie in Rotterdam nodig? Bel dan vandaag nog naar 010 - 465 06 46 of maak een afspraak via ons contactformulier. U krijgt direct de juiste persoon aan de telefoon, zodat u een afspraak kunt maken met onze monteurs. Binnen 24 uur komt er een witgoedmonteur bij u op locatie om te bekijken wat er met uw droger aan de hand is. We bieden u bovendien aantrekkelijke tarieven, en u profiteert van een garantie na de reparatie.

rotterdam